veelgestelde vragen

Veelgestelde
vragen

Staat jouw vraag hiertussen? Dan staat het antwoord er misschien ook wel bij..hoop ik.

Ik zorg ervoor dat elke moment tot aan de kleinste details naar voren komen in de foto’s. Daarnaast ben ik een van de weinigen fotografen die niet alleen denkt aan kwaliteit maar ook zeker aan service van begin tot aan het einde.

Ik ben inzetbaar vanaf familie reportages tot en met bedrijfs en product shoots. Ik doe momenteel veel familie reportages en evenementen. Momenteel doe ik nog geen fotoshoots in een studio maar wel op locatie.

De foto’s die u van mij ontvangt zijn vanaf het moment dat u het ontvangt voor en van u. U mag deze gebruiken voor social media of afdruk. Wat u niet mag doen met de foto’s is meedoen aan fotowedstrijden of het geven aan 3e zonder mijn toestemming.

Tijdens de kennismaking en het samenstellen van het contract, vraag ik altijd om toestemming voor het gebruik maken van uw foto’s. Ik zal nooit zonder u toestemming zomaar foto’s gebruiken.

Dit is erg verschillend. Afhankelijk van de gelegenheid waar u mij voor boekt. Hierdoor is het erg persoonlijk en kijk ik altijd met u samen naar de mogelijkheden.

Ik heb een levertijd van 4 tot 10 weken. Digital levering is meestal rond 4 weken. Wanneer u een fotoalbum bij mij afneemt is de levering afhankelijk van de leverancier.

Dit is afhankelijk van het soort reportage. Ik neem altijd voldoende opslag mee om heel veel hoge kwaliteit foto’s te maken. En omdat het digitaal is, maak ik wat sneller meer plaatjes waarna ik zelf of samen met u de mooiste en leukste eruit kies.

Heeft u hulp nodig met de organisatie? Uiteraard kan ik helpen. Door Middel van mijn studie en mijn ervaringen van de afgelopen jaren, ken ik heel wat feestlocaties, make-up artiesten en bandjes.