Opzoek naar een creatieve fotograaf?
Welkom bij Ray Media.

Mijn naam is Rayn Hossainkhan en ik kom uit Maassluis. Door het maken van foto’s voor familie, vrienden, mijn opleiding en mijn Uitgaansapp Partyvibe ben ik me steeds meer gaan verdiepen in fotografie. Door mijn ervaringen en interesses in fotografie is het een passie geworden wat ik vooral voor kennissen en familieleden deed, is het een hobby geworden en uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf.

Het idee voor het bestaan van mijn eigen bedrijf is gekomen door de activiteiten die ik de afgelopen jaren heb gedaan voor onder andere Partyvibe. Partyvibe was een uitgaansagenda-app met veel aandacht voor Surinaamse, Caribische en Indiase feesten en festivals.

Ray-Media is niet perse gespecialiseerd in een bepaald soort fotograaf, maar is een allround fotograaf. Ik ben inzetbaar voor elk moment dat u vastgelegd wilt hebben. Ik onderscheid me als fotograaf door mijn liefde en passie in fotografie te laten zien, en ik luister graag naar u wensen waarop ik op mijn eigen manier invulling in zal brengen. Als fotograaf neem ik u graag vanaf begin tot eind mee in het proces en zorg ervoor dat alles tijdig en netjes is afgeleverd.

Heeft u binnenkort een speciaal moment in uw leven wat u graag vastgelegd wilt hebben? Neemt u gerust contact op met mij en samen met u kijk ik wat ik voor u kan betekenen

Ik kijk er naar uit om uw mooie momenten vast te leggen met mijn liefde en passie voor fotografie.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons voorop!

Kwaliteit

Wij leggen jouw mooiste momenten vast met de mooiste kwaliteit, die wij ook zo leveren aan jou!

Service

Wij vinden dat je niet alleen mooie foto's moet schieten, maar dat je een keurige en snelle service moet hebben tegenover de klant. Hier staan wij voor garant.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Fotografie is niet alleen mijn passie, maar het ontmoeten en verkennen van nieuwe mensen en locaties is waanzinnig mooi!

“You never get a second chance to make the first impression, so do it right.

Klanten zeggen
het volgende over ons: