Onze Diensten

Klik op een van onze onderstaande diensten voor meer informatie (binnenkort informatie beschikbaar)

1
Contact

U neemt contact op met Ray-Media , hierna kijk ik of u gewenste datum vrij is. Aan de hand daarvan plannen we zo snel mogelijk een intake gesprek. Dit is mogelijk bij u of bij mij.

2
Intake

Tijdens het intake gesprek, bespreek ik graag alle mogelijkheden en wensen met u door. Daarnaast denk ik graag met u mee en help u graag veder indien nodig.

3
Offerte

Aan de hand van wat er besproken is tijdens de intake maak ik een offerte voor u op. Deze is na ontvangst 30 dagen geldig. Na dat u tevreden bent en akkoord geeft op de offerte, maak ik een contract voor u op. Wanneer u akkoord heeft gegeven op het contract krijgt u een factuur toegestuurd en dient u binnen 14 dagen 25% van het gehele bedrag te betalen als voorschot.

4
De dag + Afloop

De dag van de Boeking zal ik zoals afgesproken een half uur voor afgesproken tijd aanwezig zijn tot en met afgesproken eindtijd. Na de boeking krijgt u een factuur toegestuurd met het door resterende bedrag. Deze dient u binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te betalen. Hierna lever ik u binnen 4 tot 10 weken de foto’s.

Klanten zeggen
het volgende over ons: